DEL
Krydsord er fantastisk tidsfordriv og hygge

Krydsord er både en sjov måde at få tiden til at gå, men er også en god måde for dig at holde din hjerne skarp. At blive ved med at udfordre hjernen ved at finde på synonymer er nemlig lige som gymnastik for den. Når du gerne vil være skarp længst muligt, er det derfor selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at træne den. 

Men krydsord er ikke bare træning. For mange er det også en rigtig god måde at få tiden til at gå. Krydsord er nemlig nemme at gå til, og du kan derfor nemt sidde og løse dem i toget, bussen og mange andre steder, hvor du skal have tiden til at gå. 

Heldigvis kan du da også finde krydsord mange forskellige steder. Det kan for eksempel være i magasiner og på nettet. Der er mange magasiner og aviser, der trykker en eller flere krydsord. Der er også mange steder på nettet, hvor du kan finde gratis krydsord. Nogle steder lægger de eller flere op om dagen, andre steder ligger der en række, som er lige til at gå til for dig. 

Sådan kan du tjene penge på krydsord 

Selvom krydsord først og fremmest bør være sjovt for dig, kan du faktisk også tjene lidt penge på det. Der er nemlig mange magasiner og lignende, hvor du har mulighed for at sende et løsen ind. Gør du det, deltager du i lodtrækningen om et lille pengebeløb eller en præmie. 

Løsenet er som regel et ord, som du skal finde ved hjælp af tal, der er placeret rundt om i krydsorden. Det betyder, at du er nødt til at løse hele krydsorden, før du kan finde frem til løsenet. 

Hvis du er virkelig skrap til at løse krydsord, kan du også vælge selv at fremstille dem. Det er også en god måde for dig at tjene lidt penge på din hobby. 

Muligheder for at “snyde” i krydsord

Når du løser en krydsord, kan du have svært ved at finde frem til et ord, eller måske skal du svare på et spørgsmål, som du ikke kan svaret på. I det tilfælde kan det være, at du har brug for hjælp. Du kan for eksempel slå synonymer op på nettet eller i en krydsordsordbog. Der kan du få hjælp til at finde ord, der skal sættes ind. 

Du kan selvfølgelig også altid søge på nettet. Der kan du for eksempel slå spørgsmål op, som du ikke kan finde svaret på det. Dermed kan du komme videre med din krydsord, hvis du er gået i stå. 

Hvis du ikke er interesseret i at finde løsenet inden deadline, er en mulighed også altid, at du venter på, at resultatet af den bliver offentliggjort. I mange tilfælde offentliggør aviser og magasiner svarene på deres krydsord, når deadline for at indsende løsenet er overskredet. 

Du behøver ikke at skrive den gamle af, men der vil ofte være nogle ord, som du bare ikke kan komme videre med. I det tilfælde kan du se, hvad det er, og så arbejde videre med din krydsord for dig selv. For det handler jo trods alt bare om, at du skal have det sjovt med det.