DEL
Caribbean Stud Poker er perfekt til dig som ikke har pokerfjæs

Det er ikke os alle, der har et godt pokerfjæs, hvor det vil være umuligt for andre at se, om vi bluffer eller ej. Hvis du har det sådan, behøver det ikke at betyde, at du ikke kan spille poker. Det kan du faktisk sagtens. I et spil som Caribbean Stud Poker spiller du bare mod dealeren. Du skal ikke bluffe dealeren, men bare tage stilling til, om du kan få bedre kort end dealeren eller ej. Kan du det, bør du raise. Tror du ikke, at du kan det, bør du folde.

Regler for Caribbean Stud Poker

Når du spiller Caribbean Stud Poker, starter du med at lægge en ante, en første indsats. Når du efterfølgende for hver runde vælger at fortsætte spillet, skal du lægge et bet, der er dobbelt så stort, som den ante du startede med at lægge.

Når du har lagt din ante, starter du med at få fem kort, og dealeren får et kort. Du kan vælge at folde allerede nu, hvis du har meget dårlige kort. Vælger du at fortsætte, får dealeren yderligere fire kort. Dealeren skal have et es og en konge, for at spillet kan fortsætte. Har dealeren ikke har det, stopper spillet, og du får din ante tilbage.

Har dealeren et es og en konge, fortsætter spillet, og du skal for hver runde tage stilling til, om du vil folde eller raise. Der gælder de samme regler for poker i forhold til, hvilke hænder der er gode, og hvilke der er dårlige.

Huset har de bedste odds i Caribbean Stud Poker

Når du spiller Caribbean Stud Poker, vil det altid være huset, der har de bedste odds. Men hvorfor så overhovedet spille? Der er to grunde: Der er en progressiv jackpot, der kun bliver større, des flere gange huset vinder, og hvis du lægger den rette strategi har du rent faktisk en chance for at vinde jackpotten.

I almindelig poker vil du ofte skille dig af med de små par, men i Caribbean Stud Poker har du en langt større chance for at få små par og at kunne bruge dem til at slå dealeren. Derfor skal du beholde dem.

Du ved, at dealeren har et es og en konge på hånden. Når du får dine fem kort, skal de derfor være stærkere end kombinationen af et es og en konge. Er de ikke det, kan du lige så godt folde med det samme.