DEL
Læg en strategi, før du begynder at spille bingo

I et spil som online bingo, hvor det er fuldstændig tilfældigt, hvilke tal der bliver udtrukket, kan det virke ret mærkeligt, at vi taler om, at du skal lægge en strategi. Men du kan på trods af spillets tilfældighed godt lægge en strategi, der øger dine chancer for at vinde.

Først og fremmest er det en god ide, at du lægger en strategi for, hvor mange penge du vil bruge på at spille bingo, hvis du spiller om penge. Du har nemlig også mulighed for at spille gratis versioner på nettet. Ved at have en strategi for dit pengeforbrug er du mere sikker på, at du ikke kommer til at bruge nogle penge, som du ikke har råd til at miste.

Bingo strategi for tidspunktet du spiller

Først og fremmest kan du gå efter at spille på et tidspunkt, hvor der ikke er så mange andre, der spiller. Det kan for eksempel være om natten eller i hverdagene, når folk er på arbejde. På den måde kommer du til at have mindre konkurrence i forhold til gevinsterne.

Du skal dog være opmærksom på, at der er nogle spil, hvor de store gevinster først bliver udløst, når der er nogle, der har vundet en række. I det tilfælde bør din strategi tværtimod være, at du spiller på et tidspunkt, hvor der er mange andre, der spiller, da det er med til at gøre, at der hurtigere er en, der får en række, så du bagefter kan deltage i spillet om de store gevinster.

Bingo strategi for, hvilke tal du spiller på

Når du spiller bingo online, bør du ikke bare hovedløst købe en masse plader og håbe på, at du vinder. I stedet bør du købe færre plader, men så nøje overveje de tal, der er på dem. I forhold til tallene har du overordnet to strategier: Du kan vælge plader med forskellige tal eller plader med de samme tal.

Hvis du kan vinde en stor gevinst på bingospillet, bør du vælge plader med forskellige tal. På den måde får du en større spredning af tal og har dermed ikke så mange tal, som du slet ikke kan krydse af på dine plader.

Hvis der omvendt er en gevinst for hver række, kolonne eller diagonal, du får, kan det give mening, at du vælger mange af de samme tal. Hvis du er heldig, at det er lige præcis dine tal, der bliver trukket, vil du få en langt større gevinst for sådan et spil, end hvis du havde spillet med mange forskellige tal. Det er dog et sats, for det kan jo også være, at dine tal slet ikke bliver spillet.