DEL
Alt hvad du har brug for at vide om Bingo Online

De fleste har nok på et tidspunkt deltaget i et bingospil, hvor de har siddet med en eller flere plader og håbet på, at det var lige præcis deres nummer, der blev råbt op, så de kunne råbe “Bingo!”. Spillet er meget populært blandt både børn og voksne, og det er derfor ikke mærkeligt, at onlineudgaven af det også er et sikkert hit hos de voksne.

I Bingo Online køber du, lige som i almindelig bingo, en kvadratisk plade med 25 felter. Der er typisk mellem 75 og 90 tal i puljen, der bliver trukket et efter et. Du kan vælge at spille på en eller flere plader og skal markere tallene på dine plader, efterhånden som de bliver udtrukket.

Der bliver typisk spillet efter et bestemt mønster, som udløser en gevinst, hvis dine markerede tal danner det. Det kan være en række, en kolonne, diagonaler eller andre former for mønstre.

Forskellen på bingo i virkeligheden og bingo online

Bingospil i den virkelige verden foregår som regel i en stor hal med mange mennesker. Du skal møde op på et bestemt tidspunkt og skal råbe “Bingo!”, når du har en fuld række. Helt sådan foregår bingo online ikke. Der kan du sidde lige, hvor du vil. Det kan være i bussen, toget, på passagersædet i en bil eller derhjemme foran fjernsynet.

En af de vigtigste grunde til, at mange vælger at spille bingo online er, at de ikke behøver at vente på, at det igen bliver bingo-aften i den lokale forening. De kan bare sidde derhjemme og spille bingo, når de har lyst til det.

En anden vigtig forskel på at spille i virkeligheden og på at spille online er, at du kan få computeren til at markere de udtrukne tal på din spilleplade. Når du spiller bingo i virkeligheden, skal du høre godt efter og holde godt øje for at være sikker på, at du får markeret alle de udtrukne tal på din spilleplade. Det behøver du ikke at bekymre dig om, når du spiller på nettet.

Når du spiller bingo på nettet, behøver du heller ikke at råbe “Bingo!”, når du får bingo – men det kan selvfølgelig være sjovt at gøre det alligevel.

Store gevinster på bingo online

Det er meget forskelligt, hvor mange penge du kan vinde på at spille bingo online. Nogle steder drejer det sig om mindre beløb, andre steder drejer det sig om rigtig mange penge. Nogle steder kan du slet ikke vinde nogle penge, fordi det er en gratis prøveversion.

På mange online bingospil er der flere gevinster i løbet af et spil. Det gør, at du ikke behøver at ærgre dig, hvis du ikke vinder i første omgang. I nogle bingospil bliver gevinsten faktisk kun større i løbet af spillet. Det kan være med til at gøre, at du kan glæde dig i hvert fald en lille smule over, at du ikke har vundet den første gevinst.

Her kan du spille bingo online

Det er forholdsvis nyt, at du har mulighed for at spille bingo online på flere platforme. Indtil 1. januar 2018 havde Danske Spil monopol på bingo online, og du kunne derfor kun spille det på deres platforme. Siden er der dog kommet rigtig mange forskellige steder, hvor du har mulighed for at spille bingo på nettet. Det er blandt andet Bingosjov, Balletbingo og Bingoslottet.

Når du skal vælge et sted at spille, er det en god ide, at du holder øje med, om de giver en bonus, når du opretter dig. Det giver dig nogle flere penge at købe plader for. Hos nogle sider får du altid en bonus, når du opretter dig, hos andre sider får du kun en bonus, når de kører forskellige kampagnetilbud.

Spil bingo online gratis

Der er flere sider på nettet, der giver dig mulighed for at spille bingo online gratis. På nogle af dem har du mulighed for at vinde præmier, selvom du ikke har betalt penge for pladerne. Det kan for eksempel være, hvis du spiller på et bestemt tidspunkt på dagen.

På andre bingosider kan du ikke vinde noget, når du spiller gratis. De gratis spil er dog god underholdning og er oplagte for dig at prøve, hvis du ikke har prøvet at spille online bingo før og gerne vil have en fornemmelse for det.