DEL
Bliv skarp på bingoregler, inden du spiller

Når du spiller bingo, starter du med at købe en eller flere spilleplader med numre på. Du har mulighed for i høj grad selv at vælge, hvilke plader du gerne vil have. Dermed kan du styre, om dine plader kommer til at have mange af de samme numre, eller om de har forskellige numre. Begge dele kan være en fordel for dig og kommer blandt andet an på, hvad der giver gevinst, og naturligvis hvad du foretrækker og føler, giver dig held. Hvis du har et lykketal, er det jo i hvert fald vigtigt, at det er med.

En bingoplade er på fem rækker med fem felter i, altså 25 felter i alt. Der er tal i alle felterne. Når tallene bliver råbt op, skal du markere dem. Har du flere plader, skal du sørge for at få markeret tallene på alle dine plader. Det kan være noget af et arbejde i den virkelige verden, men på mange online bingosider har du mulighed for at få computeren til at markere tallene for dig. Det gør det pludselig langt nemmere for dig at spille bingo.

Sådan får du en gevinst i bingo

I bingospillet vil der være angivet, hvilke mønstre der giver point. De typiske mønstre er en række, en kolonne eller en diagonal, men der kan også forekomme andre mønstre i bingospil. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på mønstret for det givne bingospil. Det kan også ændre sig i løbet af spillet, hvis der er nogen, der har fået en gevinst.

Når du har udfyldt det mønster, der udløser point, skal du i den virkelige verden råbe ”Bingo!”, mens det ikke er noget, du behøver at gøre i den virtuelle verden. Når du sidder derhjemme i stuen og har fået bingo, kan det dog være svært at lade være. Derefter skal dine tal tjekkes. I virkeligheden kan det tage noget tid, mens det går meget hurtigt på computeren.

Svar på et spørgsmål og få en plade

Som regel skal du købe en eller flere plader, når du vil spille bingo – både i den virkelige verden og den virtuelle. Der er dog nogle casinosider, hvor de giver dig en gratis plade, hvis du kan svare rigtigt på et spørgsmål. Det kan være en sjov måde at få en plade på. Typisk er spørgsmålene forholdsvis nemme, og du får endda nogle valgmuligheder, så selvom du ikke kender svaret, kan du være heldig at svare rigtigt alligevel.