DEL
Løs krydsord online overalt

Mange, der løser krydsord, foretrækker stadig at løse dem i papirform med en blyant eller kuglepen. Det er en hyggelig beskæftigelse, der kan samle en hel familie. Men der er nogle steder, hvor det kan være svært for dig at løse krydsord på den måde. Det kan være på arbejdet eller til familiefesten, når du har brug for en pause, eller i bussen, toget og lignende steder, hvor du mangler et underlag.

Derfor kan det være smart for dig, at du i stedet begynder at løse krydsord online. Det kan du gøre både via computer, tablet og mobil. Dette gør, at du ikke vil have de samme problemer med et manglende underlag, og at det ikke vil være åbenlyst for andre, at det er det, du gør.

Når du løser krydsord online, er reglerne præcis de samme, som hvis du løser krydsord på papir. Du skal finde synonymerne til de ord, der står, og på den måde pusle dig frem til den rigtige løsning.

Løs krydsord online gratis

Der er flere steder på nettet, hvor du har mulighed for at løse krydsord online og helt gratis. På nogle sider får du adgang til et stort udvalg. På andre sider har du mulighed for at løse en enkelt om dagen eller om ugen, som du kan løse gratis. Hvis du er meget aktiv i forhold til at løse krydsord online, kan det være en god idé for dig, at du finder flere sider, som du kan bruge.

Sider, hvor du gratis kan løse krydsord online

En af de mest populære sider til at løse krydsord online, er krydsord.dk. Der har de et stort udvalg af forskellige former for krydsord. Du kan dermed finde en, der passer til din sværhedsgrad. Det eneste, det kræver, for at du kan løse deres krydsord, er, at du har oprettet en gratis bruger på deres side.

Andre sider, hvor det er muligt at løse krydsord online gratis, er:

texaspoker.dk/krydsogtvaers

hyggespil.dk

I Storbritannien er det også meget udbredt, at du kan løse krydsord online gratis. En af de mest populære sider til at lave krydsord på engelsk er boatloadpuzzles.com, hvor du kan finde en række forskellige former for krydsord.

Køb krydsord online

Hvis du gerne vil betale for dine krydsord, er det selvfølgelig også muligt for dig at gøre det. Selvom der findes nogle virkelig gode gratis krydsord på nettet, kan du dog få nogle anderledes opgaver, når du betaler for dem. Det kan derfor være værd for dig at undersøge, hvis du trænger til noget variation.

Det er typisk ikke dyrt for dig at købe krydsord via nettet. Gennem Aller Media, der blandt andet laver ugebladet Ude og Hjemme, kan du købe 30 krydsord til 20 kroner. Du får krydsordene tilsendt som PDF og har så mulighed for at åbne dem på mobil, tablet eller computer. Læs mere her.

Netordbøger kan hjælpe dig med at løse krydsord online

Har du brug for hjælp til at løse dine krydsord online, findes der flere online ordbøger, der kan hjælpe dig. Selv hvis du laver krydsord på papir, kan det være smart for dig at bruge de online ordbøger, da de er langt hurtigere at slå op i.

Der findes flere gratis krydsordsordbøger, som du kan finde på nettet. Hvis du har nogle af bogstaverne i et ord, men ikke kan lige kan komme på, hvad de andre bogstaver i ordet mon kan være, kan du bruge en ordbøger som kryds.onlineordbog.dk og krydsord.dk/krydsords-ordbog.

Her indsætter du forskellige tegn, der skal udfylde pladserne for de bogstaver, som du ikke kender. Når du har indtastet de bogstaver, som du har, og har indsat de rigtige tegn, får du ordbogens bud på, hvilket ord der kan være tale om. Så kan du begynde at pusle dem ind og se, om de passer med de andre ord i din kryds og tværs.

Brug synonymordbog til at løse krydsord online

Hvis du ikke vil bruge krydsordsordbøger, er en anden mulighed for dig, at du bruger en synonymordbog. Når du løser en krydsord, handler det jo netop om, at du skal finde synonymet til det ord, der står.

Der findes en række gratis synonymordbøger, som du kan bruge til at løse dine krydsord online. Det er for eksempel http://synonymet.dk/ og synonymordbogen fra Politiken. Den første er gratis, mens du skal betale 19 kroner om måneden for at bruge online udgaven af den sidste. Læs mere her, hvis du er interesseret i synonymordbogen fra Politiken.

Tjen penge på at løse krydsord

Når du løser krydsord i magasiner og aviser, har du mulighed for at sende løsningen ind og tjene nogle penge, hvis du bliver udtrukket som vinder. Jo sværere krydsorden er, des mere vil du typisk kunne vinde på den. Det er ikke mange penge, som du kan vinde, men de kan være med til at forsøde tilværelsen lidt – og det er jo rart at tjene penge på, at du har lagt en masse arbejde i at løse en krydsord.

Desværre er der endnu ikke så mange steder, hvor du har mulighed for at vinde penge på dine krydsord på nettet. Når du løser dem der, må du derfor regne med, at det er ren undeholdning og fornøjelse. Det er dog også nok for de fleste.

Brug nettet til at sende løsningen på din krydsord ind

Der er dog nogle måder, hvorpå du kan bruge nettet til at tjene penge på dine krydsord. Mange magasiner har nemlig gjort det muligt for dig at indsende dine løsninger via mail eller via et særligt system, de har lavet på deres hjemmeside.

Et af de magasiner, der giver dig mulighed for det, er ugebladet Hjemmet, der er kendt for at have mange krydsord. Der kan du vælge hvilken uges krydsord, som du vil indsende svaret på.

I dag, hvor et brev er så lang tid om at nå frem, kan det være den bedste løsning, at du sender dit svar elektronisk. Så kan du sende det på dagen, hvor der er deadline, hvilket giver dig noget mere tid til at løse din krydsord. Læs mere her.