DEL
Keno regler er simple og nemme at forstå

Hvis du gerne vil i gang med at spille Keno, behøver du ikke at fortvivle over, at du først skal til at sætte dig ind i Keno-reglerne. De er nemlig meget simple, og det vil derfor være nemt for dig at forstå dem. Hvis du har prøvet at spille en anden form for lotterispil før, vil du højst sandsynligt allerede have godt styr på en stor del af dem.

Keno-reglerne kort fortalt

I Keno skal du vælge nogle tal, som du vil spille på. Hvis de tal bliver udtrukket, vinder du. Så simpelt kan det faktisk siges. Du har mulighed for at vælge mellem 2 og 10 tal. Du bestemmer dermed selv, hvor mange tal du gerne vil spille på.

Det er også helt op til dig, hvor mange penge du gerne vil spille på dine tal. Du kan spille 5, 10, 20, 50 eller 100 kroner på dem. Hvis du helst bare vil spille for sjov, kan du derfor vælge bare at spille 5 kroner. Jo flere penge du spiller, des flere penge har du dog selvfølgelig også mulighed for at vinde.

Du kan spille Keno hver dag, hvis du har lyst til det. Der bliver udtrukket Keno-tal hver dag kl. 21:30, og du har mulighed for at spille helt frem til kl. 21. Når du spiller, kan du vælge, at dine tal skal være med i lodtrækningen i op til 14 dage frem i tiden. Du kan dog også vælge bare at spille en enkelt dag.

Regler for andre typer af Keno

Udover den almindelige form for Keno, der er beskrevet ovenfor, findes der også to andre former for Keno. Det er System Keno og Million Keno. System Keno er for dig, der godt kan lide at gå langt mere analytisk og systematisk til værks, når du spiller. Der skal du udvælge et tal mere, end du vil spille på, og skal så spille på en række kombinationsmuligheder. Du betaler for hver kombinationsmulighed, hvilket er med til at gøre, at System Keno er et dyrere spil end almindelig Keno.

Million Keno er langt mere simpelt. Her har du muligheden for at vinde en million, hvis alle dine ti tal bliver udtrukket. Det handler derfor “bare” om, at du skal vælge de helt rigtige ti vindertal.

Spil Keno online og offline

Reglerne for Keno er de samme, lige meget om du spiller online eller offline. Når du har fået mulighed for at spille online, er det dog blevet langt mere fleksibelt for dig, fordi du kan spille hvor og hvornår du vil. Hvis du er på ferie, og du kommer i tanke om, at du har glemt at spille Keno, kan du hurtigt gå ind på din konto hos Danske Spil og gøre det.

Hvis du spiller offline og ikke vil spille over nettet, skal du ned i dit lokale supermarked eller kiosk, hvor du har mulighed for at spille. Så skal du udfylde en plade dernede med de numre, som du gerne vil spille på. Der er nogle, der foretrækker denne form for Keno, da det giver dem en mere fysisk oplevelse, men det er langt mere fleksibelt for dig at spille Keno online.

Regler for Keno og skat

Når du spiller lotterispil som Keno, er det vigtigt, at du også har sat dig ind i, hvordan reglerne er i forhold til betaling af skat. Heldigvis er det meget simpelt, når du spiller gennem Danske Spil, der er den eneste danske licenshaver.

Hos Danske Spil er skatten altid fratrukket din gevinst. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvordan du skal betale den – og at du slet ikke behøver at ærgre dig over, at en stor del af dine penge skal gå til skattefar i stedet for til at gøre dit liv lidt lettere og sødere.

Gode odds når du spiller Keno online

Når du spiller Keno, er dine odds langt bedre, end hvis du spiller andre former for populære lotterispil. I gennemsnit vil du vinde hver syvende gang, du spiller Keno. Ved andre lotterispil er det tal meget lavere. Generelt er din sandsynlighed for at vinde den store gevinst i Keno 1:2.147.181. Til sammenligning er din sandsynlighed:

– 1:8.347.680, hvis du spiller Lotto.

– 1:12.271.512, hvis du spiller Onsdagslotto.

– 1:95.344.200, hvis du spiller Eurojackpot.