DEL
Sådan finder du frem til den bedste video poker-strategi

Video poker er for så vidt nemt for dig at gå til, da reglerne ikke er særlig komplicerede. Til gengæld er det vigtigt, at du lægger en strategi, hvis du gerne vil være sikker på at vinde. Med den rigtige strategi kan du nemlig komme op og få en ret høj udbetalingsgrad af gevinster – eller bare vinde stort set hver gang, hvis du spiller på en af de gratis versioner, der findes på mange spillesider.

Der er forskellige strategier, som du bør følge, alt efter hvilken variant af video poker du spiller. Der findes mange forskellige strategier til de forskellige spilvarianter, og vi kommer derfor kun ind på de mere overordnede i denne artikel. Hvis du gerne vil dykke ned i video poker strategi, findes der dog rigtig mange sider på internettet, hvor du virkelig kan gå i dybden med emnet.

Video poker strategi for at få Royal Straight Flush

I video poker gælder det for dig om at danne den bedste hånd ud fra de fem kort, som du får udleveret, og de kort, som du får, hvis du skiller dig af med et eller flere af de kort, du har fra start af. Den bedste hånd er en Royal Straight Flush, og hvis du har mulighed for at få den, skal du selvfølgelig gå efter den.

I mange tilfælde vil det dog ikke være muligt for dig at få en Royal Straight Flush, og derfor bør du i stedet gå efter en af de andre muligheder, som du har. Har du mindst to kort til en Royal Straight Flush, bør du dog stadig prøve at gå efter den ved at smide de tre øvrige kort ud, der ikke passer ind i Royal Straight Flush og så håbe på, at du får de andre kort i anden runde.

Video poker strategi for andre hænder

Har du ikke nogle af kortene til en Royal Straight Flush, bør du i stedet gå efter en af de andre hænder, der giver en gevinst, og som du har mindst to kort til.

Hvis du ikke har nogle kort, der kan give dig point, men du har mindst et højt kort, bør du beholde det høje kort og skille dig af med de andre.

Har du slet ingen høje kort, men kun mindre kort, der ikke hænger sammen, bør du skille dig af med dem alle sammen og håbe, at du får fem nye kort, som du kan bruge til noget.