DEL
Sådan lægger du en god online poker strategi

Online poker er et spil, hvor du i høj grad har mulighed for at påvirke udfaldet. Det er ikke mindst, fordi du kan bluffe de andre spillere til at tro, at du har bedre kort, end du i virkeligheden har. Derfor er det også vigtigt, at du har lagt en strategi for, hvordan du vil spille.

Når du spiller om penge, bør du altid tænke over, hvor mange penge du har lyst til at spille for. Det er ærgerligt at miste penge, som du faktisk skulle have brugt på noget andet. Selv hvis du spiller gratis online poker og dermed gør det 100% for din fornøjelses skyld, bør du lægge en online poker-strategi. Da det også i det tilfælde vil øge din mulighed for at vinde.

I denne artikel kommer vi ind på strategierne til nogle af de mest almindelige former for online poker, nemlig Texas Hold’em, Omaha og 7 Card Stud. Der findes selvfølgelig et utal af andre former for pokervarianter, men vi kan desværre ikke komme ind på dem alle her.

Online poker strategi for Texas Hold’em

Når du spiller Texas Hold’em, er det først og fremmest vigtigt, at du har styr på, hvad der er gode kort, og hvad der ikke er. Du starter med at få to kort på hånden og skal derefter foretage dit første bet – eller folde. En af de fejl, som mange begår, er, at de folder for sjældent. De tror for meget på de to kort. En vigtig online poker strategi for Texas Hold’em er derfor, at du lærer, hvilke to kort du bør spille videre med, og hvilke der ikke duer til noget.

Hvis du føler, at du ikke har så meget held med spillet, kan det være en ide, at du prøver at bluffe mindre. Det er svært at lave et godt bluff. Hvis du er for gennemskuelig, vil det være nemt for dine modstandere at finde ud af, om du bluffer eller ej. En strategi kan være at bluffe mindre eller at studere, hvordan du kan blive bedre til at bluffe.

Online poker strategi for Omaha

I Omaha er der mange flere kort i spil, og det er derfor nemmere for både dig og dine modstandere at få en stærk hånd. Det gør også, at du skal have en meget stærkere hånd for at vinde i dette spil, og det er vigtigt at huske på, når du spiller det.

Som i Texas Hold’em bør du holde nøje øje med, om du har fået en god hånd eller ej. Hvis du ikke har en god hånd, bør du folde, da det bliver for svært for dig at vinde over de andre. Husk på, at du skal have en meget bedre hånd end i Texas Hold’em for at vinde. Derfor vil du også ende med at folde langt flere gange.

Hvis du har været vant til at spille Texas Hold’em og er gået over til at spille Omaha, har du været vant til, at du kunne komme langt med et eller to esser. Sådan er det ikke i Omaha. Der skal du som regel have en langt bedre pokerhånd end bare et par esser for at vinde puljen.

Online poker strategi for 7 Card Stud

I 7 Card Stud er der rigtig mange kort i spil. Alle spillerne ender med at få syv kort hver. Du kan se fire af de andre spilleres kort, og det er vigtigt, at du er meget opmærksom på dem. Ud fra dem kan du i høj grad se, om de andre spillere har gode kort eller ej. Du bør selvfølgelig også holde øje med, om nogle af de kort, som du sidder og venter på, er blandt de kort, som de andre spillere har fået.

Som nævnt ved de to andre typer af poker bør det også være en strategi for dig, at du spiller færre, men bedre hænder. En klassisk fejl er at spille på hænder, der ikke kan blive til noget. Det handler derfor igen om, at du sætter dig ind i, hvilke hænder der er gode, og hvilke der ikke er. Du skal derfor til at folde noget mere. Det er ikke lige så sjovt, men det vil spare dig for mange penge og nederlag i det lange løb.