DEL
Red Dog Poker er et sjovt og simpelt pokerspil

Hvis du er født under en heldig stjerne, er Red Dog Poker det rette spil for dig. Det handler nemlig kun om at være heldig. Du kan hverken spille godt eller bluffe de andre, så du vinder. Det hele handler om, at du får de rigtige kort. Derfor er det heller ikke et pokerspil for alle. Men hvis du kan have det sjovt med, at spillet er fuldstændig tilfældigt, så er det det helt rigtige spil for dig.

Regler til Red Dog Poker

I Red Dog Poker starter du med at lægge et bet. Typisk bestemmer du selv størrelsen på bettet og må lægge lige så meget, som der ligger i puljen i forvejen. Derefter får du to kort. Hvis de to kort ligger lige op af hinanden numerisk, for eksempel en treer og en firer, er det et push, og du får dine penge igen.

Hvis du får to ens kort som dine første kort, får du et tredje kort. Er det også identisk med de andre slutter spillet der, og du får dine penge 11 til 1 igen. Ud fra, hvor mange gange du får dine penge igen, kan du fornemme, at dette ikke er noget, der sker særlig tit.

Er der mindst en kort imellem de to kort, altså for eksempel tre og fem, har du mulighed for at placere et bet mere. Derefter får du et tredje kort. Hvis dit nye kort ligger mellem de to første kort, vinder du. Hvis det ikke gør, taber du. Så enkelt og hurtigt er spillet.

Gevinster i Red Dog Poker

Det er selvfølgelig nemmere at få et kort, der ligger mellem dine to første kort, hvis der er mange kort i mellem dem. I Red Dog Poker gælder esserne både som det højeste og det laveste kort. Hvis du får to esser, er du derfor sikker på, at du vinder, da alle kortene jo vil ligge imellem. Det gør dog også, at du ikke får dine penge så mange gange igen, hvis du spiller om penge.

Hvis der er fire eller flere kort mellem dine to første kort, får du din gevinst tilbage 1 til 1. Hvis der er tre kort imellem, får du gevinsten tilbage 2 til 1, og hvis der er to kort imellem, 4 til 1. Har du to kort, hvor der kun er et kort imellem, og du er så heldig, at du får lige præcis det kort, får du pengene tilbage 5 til 1.